Nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus consectetur pellentesque neque sed semper. Nulla viverra tellus velit. Nunc lorem mi, tincidunt at tellus rhoncus, egestas malesuada elit. Curabitur congue felis eget eros imperdiet, quis pulvinar diam hendrerit.

• Wijziging openingstijden 15 april 2019

Wegens verschillende feestdagen zijn de gemeentehuizen in Vijfheerenlanden gesloten.

• Meer nieuws
  • Verkeersmaatregelen Vianen 26 en 27 april 2019 15 april 2019

Vanwege Koningsdag/nacht worden er meerdere straten afgesloten en zijn er andere maatregelen. Er is een wegsleepregeling van kracht. Verder

• Vervoersvoorziening voor leerlingen 15 april 2019

De vervoersvoorziening is een regeling van de gemeente Vijfheerenlanden om leerlingen van en naar school te vervoeren.

• Wijzigingen oranjerecepties voormalig gemeente Vianen 15 april 2019

In de voormalige gemeente Vianen was het een gewoonte om gedecoreerden per brief uit te nodigen voor de oranjerecepties op Koningsdag. De Rijksoverheid heeft bepaald dat gemeenten voor dit doel geen gebruik meer mogen maken van deze administratie.

• Bijeenkomsten over dementie 15 april 2019

Op verschillende plaatsen in de gemeente Vijfheerenlanden worden bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd voor mensen met dementie en mensen die in hun omgeving met dementie te maken hebben. U bent er van harte welkom!