Bekendmakingen voortaan digitaal

Alle publicaties van de gemeente Vijfheerenlanden vindt u voortaan op de website www.overheid.nl

Alle publicaties van de gemeente Vijfheerenlanden vindt u voortaan op de website overheid.nl. U vindt hier berichten over vergunningen voor activiteiten in uw buurt, zoals evenementen en bouwplannen. Verder vindt u er de bekendmakingen van nieuwe regelgeving. Ook berichten die in de Staatscourant worden gepubliceerd vindt u op deze website. Het gaat om publicaties van gemeenten, waterschappen en provincies van de afgelopen twee maanden. Oudere berichten vindt u op officiëlebekendmakingen.nl.

E-mailservice

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Dat kan eenvoudig via de e-mail. Op overheid.nl  kunt u zich inschrijven voor de attenderingsservice. U ontvangt dan per e-mail bericht als er besluiten en andere via Overheid.nl gepubliceerd worden. U kunt het type bericht instellen en van welke organisatie u deze berichten wilt krijgen.

U kunt ook gebruik maken van de app 'Over uw buurt'.
Logo Download in de AppStore Logo Ontdek het op GooglePlay

Storing

Op dit moment heeft de website overheid.nl last van een storing. Daardoor zijn de bekendmakingen van nieuwe gemeenten, zoals Vijfheerenlanden, niet te vinden. U kunt op dit moment ook geen e-mailservice aanvragen voor de nieuwe gemeenten. De beheerders van de website Overheid.nl verwachten dat de storing begin februari is opgelost.

Tijdelijke oplossing

Als tijdelijke oplossing kunt u bekendmakingen van de gemeente Vijfheerenlanden inzien via de website van officiële bekendmakingen. U kunt als volgt naar de bekendmakingen van de gemeente Vijfheerenlanden navigeren:

• Ga naar de website
  • bij publicaties alleen gemeenteblad aanvinken
  • bij publicerende organisaties: gemeente Vijfheerenlanden opzoeken en aanvinken
  • klik op zoeken

Screenshot van de pagina https://zoek.officielebekendmakingen.nl met daarbij de aanwijzingen wat men moet aanvinken om bekendmakingen van Vijfheerenlanden te kunnen zoeken