Meer informatie over besluiten

Alle ingediende aanvragen voor vergunningen en alle besluiten die de gemeente publiceert vindt u op de website overheid.nl. Op die website kunt u het volledige besluit vinden.

Alle ingediende aanvragen voor vergunningen en alle besluiten die de gemeente publiceert vindt u op de website van overheid.nl: berichten van de laatste twee maanden of oudere berichten. Dit geldt ook voor besluiten die we publiceren in de Staatscourant. Op die website kunt u het volledige besluit vinden. Klik op berichten over buurt en vul uw postcode in. U kunt ook nog een trefwoord invullen. Dan krijgt u een overzicht van aanvragen en besluiten die betrekking hebben op uw buurt. Bestemmingsplannen vindt u ook op de website ruimtelijkeplannen.nl

Stukken inzien

Als u de stukken liever op papier wilt inzien of meer informatie wilt, dan kunt u bellen met de gemeente via 088 599 7000. Als u belt dan vragen wij u om het zaaknummer dat bij het besluit staat. Wij kunnen u dan snel doorverbinden met de juiste medewerker. U kunt dan met deze medewerker een afspraak maken om de stukken op het stadskantoor in te zien.

Ruimtelijke plannen

Ruimtelijke plannen zoals (ontwerp) bestemmingsplannen die ter inzage worden gelegd, kunt u inzien op het stadskantoor dat in de buurt ligt van het gebied waar het plan betrekking op heeft. U kunt deze inzien tijdens de openingstijden. Als u wilt dat een medewerker van de gemeente een toelichting geeft, dan raden wij u aan om hiervoor een afspraak te maken. Bel dan met 088 599 7000.

Op de hoogte blijven

Via Overheid.nl kunt u zich aanmelden voor een e-mailservice. U krijgt dan bericht als er aanvragen en besluiten gepubliceerd worden die op uw woonomgeving betrekking hebben. Wilt u op de hoogte blijven van ruimtelijke plannen zoals bestemmingsplannen? Dan kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice van de website ruimtelijkeplannen.nl

App

In de app Over uw buurt kunt u op een kaart zien waar in uw omgeving vergunningen zijn aangevraagd of toegekend. U kunt een melding krijgen als er nieuwe aanvragen of besluiten zijn gepubliceerd.

Logo Download in de AppStore Logo Ontdek het op GooglePlay