Eerste exemplaren magazine Vijfheerenlanden uitgereikt aan inwoners

Burgemeester Jan Pieter Lokker overhandigde deze week het nieuwe magazine Vijfheerenlanden aan dé gezichten van de gemeente.

Op 25 februari overhandigde burgemeester Jan Pieter Lokker het magazine van Vijfheerenlanden aan dé gezichten van de gemeente. Deze inwoners zijn na massale belangstelling uitgekozen om model te staan. Ook staan ze op de voor- en achterzijde.

Het magazine staat boordevol informatie en helpt inwoners wegwijs te worden in de nieuwe gemeente. In het 34 pagina’s tellende magazine staan artikelen over de gemeenteraad, het college, de provincie Utrecht en wat er te doen is op het gebied van recreatie. Daarnaast geven zes medewerkers de lezer een kijkje achter de schermen.

Het magazine is een uitgave van de gemeente Vijfheerenlanden en verschijnt eenmalig. Volgende week wordt het blad (oplage 27.500 stuks), samen met een kwartetspel, huis-aan-huis verspreid.

Burgemeester Jan Pieter Lokker overhandigt het magazine Vijfheerenlanden aan een groep inwoners die model hebben gestaan voor het magazine.

De voorzijde van het magazine Vijfheerenlanden. Op de cover zijn vierkante foto's te zien van de gezichten van verschillende inwoners.