Altijd al in een panel willen zitten?

Vraag

Altijd al in een panel willen zitten? Kom dan bij ons Inwonerspanel

Antwoord

De mening en ideeën van onze inwoners vinden we erg belangrijk. Daarom betrekken we u graag bij de onderwerpen die spelen binnen de gemeente.

We willen met het Inwonerspanel vooraf graag uw mening weten of informatie verzamelen over een onderwerp. Dankzij u kunnen we dan problemen gerichter aanpakken en beleid maken dat beter aansluit bij de wensen van de inwoners.

Eenvoudig en snel

Voor een professionele aanpak van het Inwonerspanel helpt onderzoeksbureau DUO Market Research ons. Dit bureau zorgt ervoor dat de vragen van de gemeente in het online bewonerspanel goed worden onderzocht. Het is dus wel een voorwaarde dat u toegang heeft tot internet. Omdat u online uw mening kunt geven, kunt u zelf bepalen wanneer u er even voor gaat zitten.

Het resultaat ziet u terug

Heeft u uw mening gegeven? Dan bent u vast ook benieuwd naar wat de andere deelnemers erover hebben gezegd. Als lid van het panel heeft u toegang tot de resultaten van het onderzoek en u kunt ze altijd terug lezen binnen het digitale Inwonerspanel.

Wat doen we met uw gegevens?

Uw persoonlijke gegevens zijn nodig om te kijken of het panel een goede afspiegeling is van de bevolking en om na te gaan of er verschillend gedacht wordt in bepaalde bevolkingsgroepen. Uw mening en informatie geeft u verder anoniem. DUO Market Research gebruikt uw informatie alleen voor het onderzoek (conform de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens en de AVG). U kunt uw gegevens altijd aanpassen via uw Persoonlijke Internet Pagina.

Doet u mee?

Iedere inwoner van 16 jaar of ouder kan lid worden van dit panel. Als u meedoet aan het panel ontvangt u een paar keer per jaar een vragenlijst over actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld: het contact tussen inwoner en gemeente, de kwaliteit van onze dienstverlening, plannen in uw omgeving of afvalinzameling. U kunt per keer zelf kiezen of u meedoet. Het is natuurlijk fijn als er zoveel mogelijk reacties zijn. En vanzelfsprekend kunt u zich elk moment afmelden voor het Inwonerspanel.

Aanmelden?

Graag! Stuur een mailtje naar a.van.grootheest@duomarketresearch.nl. U ontvangt dan een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen bij het Inwonerspanel.