Wij zijn u graag van dienst

Vraag

Wij zijn u graag van dienst

Antwoord

De meeste inwoners hebben niet zo vaak contact met de gemeente. En toch zien we elkaar bijna dagelijks. Als we de struiken snoeien, u vertellen over evenementen, een paspoort verstrekken of adviseren over een bouwvergunning.

In de nieuwe gemeente verandert er voor u niet veel. De dienstverlening blijft zoals u gewend bent.

Vraag?

U kunt op verschillende manieren een vraag stellen aan de gemeente. Uiteraard telefonisch maar ook per e-mail of met het contactformulier op onze website. Ook via sociale media kunt u ons een vraag stellen. En gewoon een brief sturen kan natuurlijk ook.

Producten aanvragen

De meeste producten zoals een vergunning of kwijtschelding kunt u online of via onze website aanvragen. Voor producten zoals een paspoort, rijbewijs of aangifte geboorte vragen we u een afspraak te maken via onze website. Kijk vooral eens op onze website. Hier vind u veel informatie over de gemeente en onze diensten.

Afspraak

Om een product op te halen of voor een gesprek bent u van harte welkom op een van onze kantoren. U kunt daarvoor een afspraak maken via onze website. U kunt dan zelf het tijdstip en de locatie waar u de afspraak wilt hebben kiezen.

Gemeentenieuws

Wekelijks verschijnt de gemeentepagina in Het Kontakt, edities Alblasserwaard, Leerdam en Vianen. Daarin vindt u nieuws en achtergrondartikelen van de gemeente. Deze artikelen kunt u ook teruglezen op onze website en sociale media.

Adressen:

• Leerdam: Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam
  • Meerkerk: Prinses Marijkeweg 1, 4231 BP Meerkerk
  • Vianen: Voorstraat 30, 4132 AS Vianen
  • Postbus: Postbus 11, 4140 AA Leerdam

Telefoon: 088 599 7000
Maandag tot en met vrijdag 09.00-12.30 uur en 14.00-17.00 uur

Website: www.vijfheerenlanden.nl
E-mail: info@vijfheerenlanden.nl
Facebook: @5heerenlanden
Twitter: @5heerenlanden

Sociaal loket
Telefoon 088 5016
Maandag tot en met vrijdag 09.00-12.30 uur
E-mail: sociaalloket@vijfheerenlanden.nl

Meldingen openbare ruimte kunt u doorgeven via onze website of via het algemene telefoonnummer.