Uw cyberveiligheid is voor Vijfheerenlanden belangrijk

Een gespecialiseerd bedrijf heeft opgemerkt dat er heel veel mails verstuurd zijn die mogelijk lijken op een bericht van de gemeente Vijfheerenlanden. We vinden het belangrijk om u aan te geven dat de gemeente nooit vraagt om inloggegevens of persoonlijke gegevens in een email bericht.

Criminelen weten steeds vaker digitale wegen te vinden. De gemeente Vijfheerenlanden besteedt veel aandacht aan de digitale weerbaarheid van ondernemers en inwoners. Omdat criminelen steeds nieuwe manieren vinden om onschuldige mensen te duperen blijven wij als gemeente actief om ook deze manier van criminaliteit aan te pakken.

In gesprek met een gespecialiseerd bedrijf is opgemerkt dat er heel veel mails verstuurd zijn die mogelijk lijken op een bericht van de gemeente Vijfheerenlanden. Er zijn meteen maatregelen genomen. De valse mails van de gemeente komen waarschijnlijk niet meer in uw mailbox.

Toch vinden we het belangrijk om u aan te geven dat de gemeente nooit vraagt om inloggegevens of persoonlijke gegevens in een email bericht. Als u een dergelijke vraag in een mailbericht krijgt dan is de mail niet van de gemeente Vijfheerenlanden. Heeft u een vraag over dit bericht of over een mail die u ontvangen heeft, neem gerust contact met ons op via 088 – 599 7000 of stuur een mail naar info@vijfheerenlanden.nl.