Verwijderde autowrakken

Op 24 december 2018 zijn door de Bedrijfsvoeringsorganisatie Vijfheerenlanden twee voertuigen van de openbare weg verwijderd. Deze auto’s zijn tijdelijk opgeslagen op de gemeentewerf in Leerdam. Het betreft de volgende voertuigen:

• Volkswagen Golf, 52-JVF-5, deze auto stond geparkeerd op Oud Schaik te Leerdam.
  • Hyundai, geen kenteken (voormalig Pools), deze auto stond geparkeerd op de Quirinus de Palmelaan te Leerdam.

Na telefonisch contact met het team Handhaving van de gemeente Vijfheerenlanden (088 599 7000) en tegen betaling van de gemaakte kosten, kunnen de eventuele eigenaren van de voertuigen deze voertuigen op komen halen. Dit kan tot 8 april 2019, daarna worden de voertuigen ter vernietiging afgevoerd.