Voertuigwrak Lingedijk Leerdam

Op 25 februari 2019 is op het parkeerterrein, gelegen aan de Lingedijk tegen over de Glasfabriek te Leerdam, een voertuig(wrak) aangetroffen en weggesleept.

Op 25 februari 2019 is op het parkeerterrein, gelegen aan de Lingedijk tegen over de Glasfabriek te Leerdam, een voertuig(wrak) aangetroffen en weggesleept. Het betreft een personenauto in zeer slechte staat zonder kentekenplaten. Dit voertuig stond geparkeerd in strijd met het bepaalde in artikel 5:5 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Vijfheerenlanden.

Artikel 5:5 Voertuigwrakken

In dit artikel staat: Het is verboden een voertuig dat rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud en tevens in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeer op de weg te parkeren.

De eigenaar van bovengenoemd voertuig kan niet worden achterhaald. Op grond van bovengenoemd artikel roepen wij de eigenaar of houder van het voertuig op zich bij de gemeente Vijfheerenlanden afdeling Handhaving te melden. De eventuele eigenaar van het voertuig kan tegen betaling van de gemaakte kosten zijn voertuig op komen halen na telefonisch contact met de afdeling handhaving via 088 - 599 7000.

Dit kan tot 27 mei 2019, daarna zal het voertuig ter vernietiging worden afgevoerd.