Vergaderen

Helsdingen Sport en Cultuur heeft moderne vergaderzalen met diverse faciliteiten, een compleet product met heldere prijzen. Het enige wat u nog hoeft te doen is zich te concentreren op het doel van uw vergadering, wij verzorgen de rest.

Op zoek naar een vergaderruimte met een sportief karakter? Een locatie die het beste in u en uw gezelschap naar boven haalt? Dan zit u bij de vergaderruimtes van Helsdingen Sport en Cultuur aan het juiste adres.
Onze locatie beschikt over een breed scala aan ruimtes welke variërend zijn voor groepen van 2 tot 244 personen.

Helsdingen Sport en Cultuur heeft als voordeel dat het centraal gelegen ligt tussen de A2 en A27. Met 220 (gratis) parkeerplekken op eigen terrein is er genoeg plek. Komt u met de bus? Geen probleem. Vanaf Utrecht Centraal gaan diverse bussen naar Vianen. U stapt uit naast Helsdingen.

Bij een goede vergadering, hoort ook een goede verzorging. Dat kunnen wij optioneel ook voor u regelen. Zo kunt u zorgeloos vergaderen en nemen wij de voorbereidende taken op ons.

Onder de opties vallen o.a. koffie, thee en lunch. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een beamer om uw vergadering/presentatie bij te staan.

Heeft u andere wensen? Geen probleem, onze medewerkers helpen u graag om uw vergadering zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Heeft u nog vragen of wilt u een ruimte reserveren? Aarzel niet contact met ons op te nemen.
Ons telefoonnummer is: 0347-369369 of mail naar receptie.helsdingen@vijfheerenlanden.nl.

 

Vergaderruimte in Helsdingen

Uitgelicht