Opvoedhulp

Heeft u vragen over opvoeden of wilt u ervaringen delen en met andere ouders in contact komen? Dan kunt u hier onder andere voor terecht bij Café Up of het Mamacafé.

Opvoedcafé Café UP Lexmond

Café UP is een ontmoetingsplek vóór ouders en dóór ouders in Lexmond. Heeft u kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar? Kom dan een keer langs. 

Iedere keer staat een ander thema centraal. We nodigen steeds een deskundige spreker uit en bespreken inspirerende verhalen uit de praktijk. Verder is er veel ruimte voor ontmoeting en onderling gesprek over opgroeien, opvoeden en gezin. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie of een glas wijn.

Alle ouders zijn welkom. Ouders kunnen zelf thema’s aandragen voor de avonden. Café UP werkt niet met budgetten. De sprekers komen gratis. Vaak zijn het zelf ook ouders. Ondernemers zijn welkom om het initiatief te steunen, bijvoorbeeld door het sponsoren van spullen of diensten.

Datum: 1 keer in de 2 maanden | Kijk op de Facebookpagina voor de datum.
Locatie: Café De Gouden Leeuw, Lexmond
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig | hapjes en drankjes zelf betalen.
Mailinglist: Meld u aan voor de mailinglist via cafe-up@outlook.com

Mamacafé Leerdam 

Een fijne plek voor (toekomstige) mama's, papa's, oma's, opa's en andere verzorgers om samen te komen en ervaringen te delen. Elke maand worden er afwisselende thema's en onderwerpen besproken. En dit allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee.
Iedereen is van harte welkom in de Bibliotheek AanZet van Leerdam!

Datum: elke eerste vrijdag van de maand
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Leerdam
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig
Twitter: @mamacafeLeerdam