Uitnodiging tweede informatieavond

Op donderdag 23 februari 2023 organiseren wij een tweede informatieavond over de crisisnoodopvang in Hotel aan de Linge. De avond start om 19.00 uur en vindt plaats in dorpshuis De Stoof.

Op donderdag 23 februari 2023 organiseren wij een tweede informatieavond over de crisisnoodopvang in Hotel aan de Linge. We blikken terug op de eerste avond, geven een terugkoppeling van de zorgen, vragen en suggesties en maken afspraken. De avond start om 19.00 uur en vindt plaats in dorpshuis De Stoof.

De eerder gestelde vragen en antwoorden vindt u op de pagina Veel gestelde vragen Crisisnoodopvang Kedichem. Deze informatie wordt een aantal keer per week geactualiseerd.

Er zijn al veel onderwerpen besproken. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u aanvullende vragen heeft, of suggesties. U kunt altijd, dus tijdens de hele periode tot 1 maart 2024 een mailtje sturen naar crisisnoodopvang@vijfheerenlanden.nl. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of kunt u op een andere manier een bijdrage leveren? Dat kan via hetzelfde adres.

Wij hopen u donderdag 23 febaruari 2023 weer te zien, maar vooral te spreken. Want door met elkaar in gesprek te blijven, naar elkaar te luisteren en te handelen maken we een prettig woonklimaat voor de vluchtelingen, maar het belangrijkste, ook voor u als bewoners van Kedichem. 

Met vriendelijke groet,

College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Vijfheerenlanden