Nieuwjaarstoespraak burgemeester Fröhlich

Burgemeester Sjors Fröhlich wenst de inwoners van Vijfheerenlanden een jaar vol geluk, voorspoed, humor en vooral gezondheid toe!

Burgemeester Sjors Fröhlich wenst de inwoners van Vijfheerenlanden een jaar vol geluk, voorspoed, humor en vooral gezondheid toe!

In zijn nieuwjaarstoespraak, opgenomen in het gemeentehuis in Vianen, blikt hij kort terug op toch weer een moeilijk jaar. Corona bleef ons dagelijks leven beïnvloeden. En dat had zo zijn weerslag op ons gemoed en ons humeur. Althans bij mij wel. Met als dieptepunt de lockdown waar we nu weer in zitten.

Hij stond in het bijzonder stil bij de veerkracht. De veerkracht van u allemaal. Ondanks al die beperkingen proef ik in onze gemeente, dat we ervoor willen gaan. Dat we ons aan de maatregelen houden. Dat ondernemers natuurlijk teleurgesteld zijn, maar wel hun verantwoordelijkheid nemen. Dat van sportverenigingen, zwembaden, kerken of andere organisaties heel veel wordt gevraagd. Maar dat het wel wordt gedaan. Daar heb ik onmetelijk veel waardering voor. Waar elders in Nederland de onvrede heel groot was, hebben we elkaar in Vijfheerenlanden kunnen vasthouden. Als burgemeester ben ik daar enorm trots op.

Zijn blik is vooral ook gericht op 2022. Het jaar van de hoop. En het jaar waarin we naar de stembus kunnen en verder bouwen aan onze prachtige gemeente. Alles wat we in onze gemeente doen begint bij u, bij onze inwoners. U staat centraal, ook in dit komende jaar.

Ik hoop dat we elkaar in 2022 weer vaak tegenkomen, gewoon in levenden lijve!

De gehele nieuwjaarstoespraak kunt u hier bekijken.