Het Ministerie van Volksgezondheid, het RIVM en de GGD regio Utrecht houden de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Ze werken samen om onze gezondheid te beschermen en de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
De gemeente Vijfheerenlanden staat in nauw contact met de GGD regio Utrecht en volgt de richtlijnen en informatie van het RIVM en de GGD regio Utrecht.
Heeft u vragen over het coronavirus, bel dan het landelijke publieksnummer 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur).
Meer informatie over de maatregelen omtrent het coronavirus en onze dienstverlening vindt u op onze website.

Werken bij Vijfheerenlanden

Solliciteer nu

Opsomming van de vacatures op de homepage

Vacaturecampagne, beeldmerk Hé

Juridisch beleidsmedewerker grondzaken (32-36 uur)

In verband met de Corona/Covid-19 maatregelen zijn de locaties van Vijfheerenlanden (stadskantoor en gemeentehuizen) tot in ieder geval 28 april gesloten. Mogelijk maken we daarom gebruik van skype of (video) bellen in plaats van een fysieke afspraak voor een sollicitatie gesprek. We bekijken per vacature hoe we hiermee omgaan. Houd rekening met mogelijk een langere doorlooptijd van je sollicitatie.

We werken volgens de VIJF van Vijfheerenlanden

Wendbaar

Werken bij een moderne gemeente vraagt om flexibiliteit. Je kunt gemakkelijk aansluiten bij de behoeften van de inwoners en andere stakeholder. Als je meer dan één oplossing ziet, creëer je meer mogelijkheden voor succes.

Betrouwbaar

Je bent verantwoordelijk en het team kan op je bouwen. Naast onze gedragscode kun je zelf goed inschatten hoe je in situaties kunt handelen.

Resultaatgericht

Je gaat recht op je doel af. Door efficiënt te werken haal je ook sneller je doelen.

Duurzaam

Je bent je bewust van de impact van jouw projecten op duurzaamheid van bronnen en leefomgeving.

Verbindend

Binnen het team en de contacten met inwoners verbind je verschillende belangen aan elkaar. Je kunt goed luisteren en communiceert realistisch over verwachtingen van je werk.