Wijkambassadeurs

Om u de weg te wijzen binnen de ambtelijke organisatie en instanties zijn er wijkambassadeurs bij Vijfheerenlanden. Zij denken graag met u mee.

Idee voor wijk of buurt?

Heeft u een leuk idee om uw omgeving socialer, mooier en gezelliger te maken? En bent u bereid dit uit te voeren met uw straat of buurtbewoners? Wij ondersteunen u daarin graag! 

Vindt u het lastig om de juiste personen te vinden bij de gemeente, ook daarbij kunnen we u helpen. Daarnaast zijn we ook het aanspreekpunt voor wijk- en dorpsoverleggen. 

Bijvoorbeeld

Over welke ideeën gaat het dan? Misschien ziet u mogelijkheden voor: het verfraaien van een plein of parkje, een leuk idee voor jongeren of ouderen in de buurt, het opzetten van een buurtkrant of een website voor de wijk, het organiseren van een schoonmaakactie of nieuwe manieren om bewoners bij de wijk, de buurt of de straat te betrekken.

Wijkambassadeur

Om u die weg te wijzen, zijn er wijkambassadeurs bij Vijfheerenlanden. Zij denken graag met u mee. 

Jan Ottevanger

Ameide, Tienhoven aan de Lek,  Meerkerk,  Nieuwland,  Leerbroek,  Leerdam Noord

Marjon van Driel

Leerdam Centrum, Leerdam West, Leerdam Oost, Schoonrewoerd

Mark Mom

Vianen Binnenstad, Hoef en Haag, Hagestein, Lexmond, Hei- en Boeicop, Kedichem, Oosterwijk

Nick van den Tol

Vianen De Hagen, Vianen Monnikenhof, Everdingen, Zijderveld

Heeft u algemene vragen over overheidsparticipatie en bewonersparticipatie? Laura de Graaff is programmamanager en beantwoord graag al uw vragen. Onze ambassadeurs zijn bereikbaar via wijkambassadeurs@vijfheerenlanden.nl of 088 - 599 7000.

Uw initiatief start hier

Meld uw idee via onderstaande knop. Uw wijkambassadeur neemt daarna contact met u op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Inwonersinitiatief aanmelden

Groepsfoto van de wijkambassadeurs in een huisje op een speelplaats. Van links naar rechts: Nick van den Tol, Mark Mom, Laura de Graaff, Marjon van Driel en Jan Ottevanger.
Van links naar rechts: Nick van den Tol, Mark Mom, Laura de Graaff, Marjon van Driel en Jan Ottevanger.