Nieuws RSS icoon

• Meer nieuws

• Werkzaamheden Geul Pontwaard Vianen

In de nevengeul van de Pontwaard vindt door stromingen afkalving van de oevers plaats. Een deel hiervan wordt binnenkort hersteld. De werkzaamheden starten begin september.

• Tijdelijke lokalen basisschoolleerlingen in Hagestein

20 augustus 2019

Met ingang van het nieuwe schooljaar staan er op het schoolterrein van de Meester Vosschool drie noodlokalen voor Het Avontuur, Het Talent en LEEF.

• Informatiedag voor senioren over elektrisch fietsen

20 augustus 2019

Op dinsdag 17 september wordt een Elektrische Fiets Informatiedag georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland samen met de gemeente Vijfheerenlanden en de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid (RPV) Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

• Aanhanger Hoef & Haag

16 augustus 2019

Op de parkeerplaats tussen het Valse IJsboutpad en het Elstarpad in Hoef & Haag staat een aanhanger langdurig geplaatst zonder kenteken.