Nieuws RSS icoon

• Mobiliteit: zet uw ervaringen op de kaart

09 juli 2019

De gemeente Vijfheerenlanden wil ook op het gebied van verkeer en vervoer bereikbaar, leefbaar en veilig blijven, nu en in de toekomst. Hiervoor maken we met uw hulp een Mobiliteitsplan voor de periode 2020-2030.

• Meer nieuws

• Gemeente Vijfheerenlanden tekent convenant Meld Misdaad Anoniem

22 juli 2019

Burgemeester Jan Pieter Lokker tekende op 22 juli het convenant van Meld Misdaad Anoniem. Inwoners kunnen bij Meld Misdaad Anoniem informatie delen die de veiligheid in Nederland verhoogt. Door de ondertekening van het convenant ontvangt de gemeente Vijfheerenlanden vanaf heden ook meldingen die gedaan worden via Meld Misdaad Anoniem.

• Onderzoek naar veiligheid in de buurt

22 juli 2019

Deze week ontvangen de leden van het Inwonerspanel de vraag om mee te doen aan een onderzoek over veiligheid in hun buurt.

• Digitale vragenlijst Toekomstvisie

19 juli 2019

Heeft u al meegedacht over de toekomst van Vijfheerenlanden? Vul de digitale vragenlijst in.