• Actuele en geplande werkzaamheden

12 juli 2022

Alle actuele en geplande (weg)werkzaamheden kunt u zien in de interactieve LTC Wegwerkzaamhedenkaart.

• Cursus Engels voor Oekraïense vluchtelingen

03 augustus 2022

Voor volwassen vluchtelingen die verblijven in de gemeente Vijfheerenlanden is er de mogelijkheid om een online cursus Engels te volgen, aangeboden door de English Education Group.

• Helpt u een ander als ervaringswerker?

02 augustus 2022

We organiseren samen met De Sociale Basis hiervoor een training.

• Zonnepanelen op bedrijfspanden

29 juli 2022

Hoge energietarieven, verplichtingen om te verduurzamen: Wat kunnen we doen om het energieverbruik van uw bedrijf te verlagen?

• Integrale controles

29 juli 2022

De gemeente controleert bedrijven op mogelijke overtredingen op gebieden zoals milieuvoorschriften, bedrijfsvoorraad, brandveiligheid, gebruik elektriciteit. Deze integrale controles doet de gemeente met partners als de Omgevingsdienst Utrecht, Stedin, Veiligheidsregio Utrecht en de Politie.

• Wie verdient de Vijfheerenlanden Jeugdpenning?

07 juli 2022

Welke jonge inwoner tussen de 6 en 25 jaar verdient volgens u een Jeugdpenning?

• Rechthebbenden graven gezocht

24 mei 2022

De komende periode plaatsen we bordjes bij graven waarvan het grafrecht vervallen is. De bordjes worden geplaatst omdat van deze graven de contactpersonen niet bekend of allang overleden zijn.

• Aanpak sluipverkeer door inrijverboden

01 juli 2022

Met het vaststellen van het concept verkeersbesluit “instellen inrijverboden” en de bijbehorende concept-beleidsregels wil het college van de gemeente Vijfheerenlanden een einde maken aan het sluipverkeer tussen Vianen en Lexmond in de avondspits.