Bekendmakingen voortaan ook digitaal

Alle publicaties van de gemeente Vijfheerenlanden vindt u voortaan ook op de website www.overheid.nl

Alle publicaties van de gemeente Vijfheerenlanden vindt u voortaan ook op de website overheid.nl. U vindt hier berichten over vergunningen voor activiteiten in uw buurt, zoals evenementen en bouwplannen. Verder vindt u er de bekendmakingen van nieuwe regelgeving. Ook berichten die in de Staatscourant worden gepubliceerd vindt u op deze website. Het gaat om publicaties van gemeenten, waterschappen en provincies van de afgelopen twee maanden. Oudere berichten vindt u op officiëlebekendmakingen.nl.

E-mailservice

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Dat kan eenvoudig via de e-mail. U kunt zich inschrijven voor de attenderingsservice van overheid.nl. U ontvangt dan per e-mail bericht als er besluiten en andere via Overheid.nl gepubliceerd worden. U kunt het type bericht instellen en van welke organisatie u deze berichten wilt krijgen.

U kunt ook gebruik maken van de app 'Over uw buurt'.
Logo Download in de AppStore Logo Ontdek het op GooglePlay

Gemeentepagina in Het Kontakt

Bekendmakingen worden vanaf week 15 2019 beknopt op de gemeentepagina in Het Kontakt gepubliceerd. In een tabel staat dan het soort besluit, de locatie, een korte toelichting, de datum van het besluit en het zaaknummer.