Besluiten gemeente vanaf april ook in de krant

Vanaf april vindt u op de Informatiepagina in Het Kontakt een overzicht van de belangrijkste besluiten van de gemeente. Het college van burgemeester en wethouders heeft dit vorige week besloten.

Vanaf april vindt u op de informatiepagina van Het kontakt een overzicht van de belangrijkste besluiten van de gemeente. Het college van burgemeester en wethouders heeft dit vorige week besloten.

Vanaf april plaatsen we een overzicht van besluiten waartegen inwoners een zienswijze of bezwaar kunnen indienen of in beroep kunnen gaan. De besluiten worden beknopt toegelicht. Voor uitgebreide informatie kunt u altijd terecht op de website overheid.nl of bij de gemeente.

Digitaal

Alle publicaties van de gemeente Vijfheerenlanden vindt u op de website overheid.nl. U vindt hier uitgebreide informatie over vergunningen voor activiteiten in uw buurt, zoals evenementen en bouwplannen. Verder vindt u er de bekendmakingen van nieuwe regelgeving. Ook berichten die in de Staatscourant worden gepubliceerd vindt u op deze website. Daarnaast kunt u er ook besluiten van het Waterschap en de provincie vinden. Berichten die ouder zijn dan 2 maanden vindt u op officiëlebekendmakingen.nl

E-mailservice

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Dat kan eenvoudig via de e-mail. Op overheid.nl kunt u zich inschrijven voor de e-mail service. U ontvangt dan per e-mail bericht als er besluiten en andere via Overheid.nl gepubliceerd worden. U kunt het type bericht instellen en van welke organisatie u deze berichten wilt krijgen. Ook de website ruimtelijkeplannen.nl biedt de mogelijkheid om e-mailservice aan te vragen.

Over uw buurt

U kunt ook gebruik maken van de app ‘Over uw buurt’ om op de hoogte te blijven van besluiten van de gemeente en andere overheden. U vindt de app in de AppStore en GooglePlaystore.

Logo Download in de AppStore Logo Ontdek het op GooglePlay