Brexit: wat betekent dit voor u?

Vanaf 1 februari 2020 is het Verenigd Koninkrijk geen onderdeel meer van de EU. Op dit moment geldt een overgangsperiode tot en met 31 december 2020. In deze periode verandert vrijwel niets voor bedrijven en burgers. De EU-regels en -wetten blijven geldig voor het Verenigd Koninkrijk.

Vanaf 1 februari 2020 is het Verenigd Koninkrijk geen onderdeel meer van de EU.  Op dit moment geldt een overgangsperiode tot en met 31 december 2020. In deze periode verandert er vrijwel niets voor bedrijven en burgers. De EU-regels en -wetten blijven gelden voor het Verenigd Koninkrijk.

Gevolgen voor inwoners

Inwoners van Vijfheerenlanden, die ook de Britse nationaliteit hebben, ontvangen een brief van de IND. Heeft u nog andere vragen? De IND heeft veel informatie over de gevolgen van de Brexit voor inwoners op hun pagina Brexit (terugtrekkingsakkoord).

Gevolgen voor uw bedrijf

Brexit heeft grote gevolgen voor bedrijven in Nederland en kan ook uw bedrijf raken. Het is daarom belangrijk om de relatief korte overgangsperiode te benutten om u voor te bereiden. De Rijksoverheid helpt u daarbij. Brexitloket.nl is een initiatief van de Rijksoverheid en haar uitvoerende organisaties.