Cadeaubonnen voor energiebesparing

Deze actie is een samenwerking tussen de gemeente Vijfheerenlanden, het Regionaal Energieloket, Het Nieuwe Wonen, KleurrijkWonen, Fien Wonen en LEKSTEDE Wonen. U kunt met de cadeaubon zelf online energiebesparende producten bestellen of verzilveren bij een bouwmarkt in onze gemeente.

Energie besparen, een lagere energierekening en prettiger wonen. Dat kan eenvoudig met kleine maatregelen in huis. Deze maatregelen hoeven niet altijd veel te kosten. We willen u helpen bij het comfortabel wonen en besparen van energie. Daarom worden vanaf 23 november 2021 cadeaubonnen beschikbaar gesteld. De actie is een samenwerking tussen de gemeente Vijfheerenlanden, het Regionaal Energieloket, Het Nieuwe Wonen, KleurrijkWonen, Fien Wonen en LEKSTEDE Wonen. U kunt met de cadeaubon zelf online energiebesparende producten bestellen of verzilveren bij een bouwmarkt in onze gemeente. Zo kan iedereen profiteren van een lagere energierekening.

Cadeaubonnen

Vanaf 23 november worden er cadeaubonnen verstuurd naar alle woningeigenaren en huurders in de gemeente. De cadeaubon heeft een waarde van € 80,-. Na verzilvering is de bon te besteden via de webshop van het Regionaal Energieloket of bij een lokale bouwmarkt. Wel is er een beperkt aantal cadeaubonnen beschikbaar en kan per adres maximaal 1 bon worden gebruikt.

Meer informatie over energie besparen

Naast de cadeaubonnen, worden er de komende maanden ook webinars energie besparen gehouden. En kunnen woningeigenaren meedoen aan collectieve inkoopacties isolatie, zonnepanelen en isolatieglas. Ook kunnen inwoners gratis ondersteuning en advies krijgen van een wooncoach via Het Nieuwe Wonen.

Vragen?

Meer informatie over de acties is te vinden op de website van het Regionaal Energieloket. Een wooncoach van het Nieuwe Wonen is aan te vragen via de website van Het Nieuwe Wonen. De komende maanden houden we u via onze gemeentepagina op de hoogte over de lopende acties.