Denk mee over de toekomst van Vijfheerenlanden!

Kom op 5 september naar de Dag van de Toekomst. Vijfheerenlanden ontwikkelt een toekomstvisie voor de gemeente. De visie loopt tot 2035 en heet: Focus 2035. We kunnen geen visie ontwikkelen zonder uw inbreng!

Kom op 5 september naar de Dag van de Toekomst!

Vijfheerenlanden ontwikkelt een toekomstvisie voor de gemeente. De visie loopt tot 2035 en heet: Focus 2035. We kunnen geen visie ontwikkelen zonder uw inbreng!

U bent daarom van harte welkom om mee te denken. Dat kan op donderdagavond 5 september van 19.00 tot 21.30 uur in Helsdingen Sport en Cultuur, Westelijke Parallelweg 1, Vianen.

We voeren dan toekomstgesprekken over vijf thema’s. Waar woont u in 2035? Hoe duurzaam bent u dan? Van welk vervoer maakt u dan gebruik? Hoe organiseren we zorg in 2035? Waar en hoe kan onze economie groeien? We horen het graag!

Meldt u zich aan op de website vijfheerenlanden.nl/focus2035 door te klikken op de rode balk in het midden van de pagina. We verheugen ons op uw komst!