Evenementenbijeenkomst Vijfheerenlanden

Graag nodigen wij organisaties uit die binnen de gemeente Vijfheerenlanden een evenement hebben georganiseerd. Op dinsdag 24 september houden wij voor hen een speciale evenementenbijeenkomst.

Waar moet u als organisator allemaal rekening mee houden? Wat gebeurt er met uw aanvraag? Wat is de rol van de gemeente?

Tijdens de bijeenkomst geven we u meer inzicht in het vergunningentraject en brengen we organisatoren van evenementen bij elkaar. Een mooie kans om ervaringen uit te wisselen en elkaar te versterken!

Datum: Dinsdag 24 september 2019
Locatie: Theater Vianen in Helsdingen
Adres: Westelijke Parallelweg 1, Vianen
Tijd: Inloop vanaf 19.30 uur
Programma: Kennismaking, presentatie, infomarkt, borrel

Graag vooraf aanmelden via evenementen@vijfheerenlanden.nl.

Het definitieve programma ontvangt u begin september. Hopelijk zien we u op de evenementenbijeenkomst!