Gratis Budgetcursus

Na het succes van vorig jaar biedt Avres ook dit jaar weer een gratis budgetcursus aan voor alle inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden. Krijg een beter overzicht van uw financiën en kom te weten van welke regelingen en toeslagen u misschien gebruik kunt maken.

Onverwachte omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat uw inkomsten en uitgaven veranderen. Juist in dit soort situaties is het belangrijk een goed overzicht te hebben en te weten van welke regelingen en toeslagen u gebruik kunt maken. Tijdens de cursus ligt de focus vooral op de behoefte van het krijgen van meer grip op uw financiële situatie.

Wanneer: de cursus duurt vijf weken, elke dinsdagmiddag op 22, 29 oktober en 5, 12 en 19 november van 15.00 tot 17.30 uur.

Waar: de cursus wordt gehouden bij het Sociaal Lokaal, Industrieweg 16 in Leerdam.

U ontvangt na deelname een certificaat. Net als vorig jaar is deelname gratis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Dan kunt u een mail sturen naar budgethu@avres.nl. Na aanmelding krijgt u van ons een bevestiging.