Inloopavond kleinschalige woningbouw in Ameide

Door de komst van de Brede School Ameide zijn de gebouwen van De Kandelaar en Ot en Sien leeg komen te staan. De gemeente is bezig met het maken van woningbouwplannen voor deze locaties. Hierover gaan we graag met u in gesprek.

Inloopavond

Daarom organiseren wij een inloopavond op dinsdag 19 november van 18.00 tot 20.00 uur in het oude gebouw van De Kandelaar, Meidoornlaan 2 in Ameide.

Uitgangspunten en kaders

Tijdens de inloopavond willen we de uitgangspunten en kaders voor de planontwikkeling met uw bespreken. Er is geen centrale presentatie. Er zijn verschillende themahoeken waar u met onze medewerkers en met wethouder Huib Zevenhuizen in gesprek kunt gaan over wat u belangrijk vindt voor deze locaties. Verder wordt aandacht gegeven aan het proces en hoe u daarbij een rol kunt spelen.

We zien u graag op 19 november. Aanmelden vooraf is niet nodig.