Integrale controle

De gemeente heeft afgelopen week een integrale controle gehouden in een bedrijfspand aan de Parmentierstraat in Leerdam.

De gemeente heeft afgelopen week een integrale controle gehouden in Leerdam. Tijdens zo’n controle wordt gelet op verschillende zaken, zoals milieuvoorschriften, bedrijfsvoorraad, brandveiligheid, gebruik elektriciteit en dergelijken. Deze integrale controles doet de gemeente met partners als de Omgevingsdienst Utrecht, Stedin, Veiligheidsregio Utrecht en de Politie.

Door vaak te controleren kunnen gevaarlijke of criminele situaties voorkomen worden. De gemeente kan zich voorstellen dat de inwoners van Vijfheerenlanden (onaangenaam) verrast kunnen zijn door zo’n bezoek. Maar iedereen kan zo’n controle zien als een preventieve actie.

Het resultaat

De controle op de Parmentierstraat te Leerdam is goed verlopen. Het resultaat is dat er geen onrechtmatigheden zijn aangetroffen. Dit betekent dat alles in orde is. In de toekomst hoopt de gemeente, in samenwerking met de partners, nog meer succesvolle controles uit te voeren.