Koningin Emmalaan

Vóór de bouwvakvakantie heeft de aannemer fase 1 van het project Koningin Emmalaan opgeleverd. Dat is het gedeelte tussen de bocht met de Spoorstraat en de Prinses Irenelaan.

Vóór de bouwvakvakantie heeft de aannemer fase 1 van het project Koningin Emmalaan opgeleverd. Dat is het gedeelte tussen de bocht met de Spoorstraat en de Prinses Irenelaan. De werkzaamheden zijn nog niet naar ieders volle tevredenheid verricht. Dat vindt de gemeente, maar dat vinden ook bewoners en weggebruikers. Daarvan hebben we inmiddels enkele reacties ontvangen. 

Aanvullende werkzaamheden

De werkzaamheden zijn echter nog niet geheel gereed. Zo moet de bebording nog verbeterd worden. Dat zal op hele korte termijn gebeuren. Ook de aanleg van groen is nog niet klaar; dat kunnen we pas in het najaar doen. 

Meedenken

Graag willen we in samenspraak met een klein groepje bewoners bekijken welke maatregelen er verder nog genomen moeten worden om de Koningin Emmalaan een veilige uitstraling te geven, zoals beoogd door de werkgroep Emmalaan en zoals vastgesteld door de raad van de toenmalige gemeente Leerdam in mei 2018.

Heeft u interesse om hierover mee te denken? Stuur dan een mail naar verkeer@vijfheerenlanden.nl.