Mantelzorger? Tijd voor ontspanning!

Zorgt u voor familie, vrienden of buren vanwege ziekte, beperking of ouderdom? Van 10 tot en met 16 november 2019 kunt u tijdens de Week van de Mantelzorg deelnemen aan inspirerende en ontspannende activiteiten. Ook is er de gelegenheid om ervaringen te delen met anderen.

Week van de Mantelzorg

Voor mantelzorgers uit de voormalige gemeenten Zederik en Leerdam organiseert SamenDoen, namens de gemeente Vijfheerenlanden, de Week van de Mantelzorg. Verschillende zorg- en welzijnsaanbieders en ondernemers openen van 10 tot en met 16 november hun deuren om u te informeren, activeren of amuseren.

Aanmelden

Alle activiteiten tijdens de Week van de Mantelzorg zijn alleen toegankelijk voor mantelzorgers. Deelname is gratis, maar aanmelding is verplicht. U kunt zich voor één activiteit aanmelden. En voor alle activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers.

U kunt zich van 10 tot en met 25 oktober aanmelden voor de Week van de Mantelzorg bij SamenDoen via weekvdmantelzorg@samendoen.expert of 0345-63 73 63 (op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur). Het programma kunt u vinden op www.samendoen.expert, onder het kopje ‘Nieuws’.

Dag van de Mantelzorg

In de voormalige gemeente Vianen worden mantelzorgers op zaterdag 2 november getrakteerd op een feestelijke dag bij Van der Valk. Mantelzorgers die bij Mantelzorg Vianen van Welzijn Vianen zijn ingeschreven, hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Bent u mantelzorger en wilt u weten wat Mantelzorg Vianen voor u allemaal kan betekenen? Kijk op www.welzijnvianen.nl/mantelzorg. Of neem contact op met Mantelzorg Vianen via mantelzorg@welzijnvianen.nl of 0347-37 40 97.