Nieuw onderzoek voor Digitaal Inwonerspanel

Komende week ontvangt het panel het verzoek om aan een onderzoek mee te doen.

De gemeente Vijfheerenlanden vindt de mening en ideeën van haar inwoners belangrijk. Het Digitaal Inwonerspanel Vijfheerenlanden is één van de manieren waarop we inwoners betrekken bij het beleid van de gemeente.

Nieuw onderzoek

Komende week ontvangt het panel het verzoek om aan een onderzoek mee te doen. Dit keer met vragen over de toekomst van onze gemeente, wat vindt u belangrijke aandachtspunten? En met vragen over hulp en ondersteuning bij werkeloosheid, schoolkeuze, mantelzorg, vrijwilligerswerk enzovoort.

Lid worden

Wilt u ook uw mening hierover geven? Wordt dan nu lid van het Digitaal Inwonerspanel. Iedere inwoner van 16 jaar of ouder kan lid worden. Stuur een e-mail naar a.van.grootheest@duomarketresearch.nl. Geef daarin aan dat u lid wilt worden van het digitaal inwonerspanel van Vijfheerenlanden. U ontvangt dan per mail de inloggegevens.

Wie lid is van het Digitaal Inwonerspanel Vijfheerenlanden, krijgt automatisch een uitnodiging om aan het onderzoek mee te doen.