Opfrisdag rijvaardigheid senioren op 7 november

Bent u 70 plus in het bezit van een geldig rijbewijs en neemt u als automobilist nog actief deel aan het verkeer? Vind u het een goed idee om uw rijvaardigheid en uw kennis van de verkeersregels op te frissen? Doe dan mee met de Opfrisdag rijvaardigheid Senioren uit Vijfheerenlanden op donderdag 7 november 2019 in Huis het Bosch in Lexmond.

De Opfrisdag wordt georganiseerd door de gemeente Vijfheerenlanden en de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid (RPV) Alblasserwaard - Vijfheerenlanden en Veilig Verkeer Nederland.

Aanmelden en kosten

U kunt zich aanmelden voor de ochtendsessie of de middagsessie.

• Ochtendsessie: 08.30 tot 12.00 uur
  • Middagsessie: 13.00 tot 16.30 uur

Kosten: € 15,-. Aanmelden kan bij mevrouw L. de Jong van Veilig Verkeer Nederland werkgroepsenioren@kpnmail.nl of 0184 – 68 53 17.