Praat mee over de omgevingsvisie

De gemeente wil graag weten wat u belangrijk vindt. Dit helpt bij het opstellen van de omgevingsvisie van Vijfheerenlanden.

Meer woningen voor starters in Ameide en Everdingen. Hei- en Boeicop moet verkeersveiliger voor fietsers en voetgangers. Deze stellingen en een enquête vindt u op de website www.natuurlijkvijfheerenlanden.nl. Ook over uw eigen woonplaats zijn er stellingen. Laat u ons weten wat u belangrijk vindt voor uw dorp of wijk?

De omgevingsvisie

De omgevingsvisie gaat over de toekomst van de dorpen en wijken van Vijfheerenlanden. En dan met name over de fysieke leefomgeving. Dit is alles wat je buiten ziet. Denk aan woningen, voorzieningen, verkeer, groen en landschap. Om daarin de juiste keuzes te maken, vraagt de gemeente inwoners om inbreng. Het gaat dan om vragen als: wat zijn de kwaliteiten van uw dorp of wijk? Waarom woont of werkt u er graag? Wat moet er gebeuren om het nóg mooier en beter te maken en hoe kunnen we dat doen?

Vragen die iedereen raken in Vijfheerenlanden, jong en oud, nu en in de toekomst. Helpt u mee?