Speeltoestellen Put Middelwaard

In april 2019 is er een brainstormavond geweest over de ontwikkelingen van Put Middelwaard, 120 inwoners hebben hun mening gegeven over de aanwezige plannen. Daarnaast is er door de gemeente Vijfheerenlanden een enquête gehouden over speelplaatsen. Put Middelwaard komt daarin naar voren als een goede speelplek. Kiest u uw favoriete ontwerp?

Plaatsing speeltoestellen

Op basis van de brainstormsessie en de enquête is besloten om minimale ontwikkeling bij Put Middelwaard toe te laten die bijdraagt aan het behoud van natuurbeleving, comfortabel recreëren en aansluit op de gebruikers van het gebied. Eén van die ontwikkelingen is het plaatsen van speeltoestellen voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar en enkele faciliteiten voor jongeren vanaf 12 jaar.

Denk mee!

Er zijn twee ontwerpen gemaakt voor speeltoestellen bij Put Middelwaard. Wij horen graag via deze enquête welke u voorkeur heeft. De speeltoestellen met de meeste stemmen worden binnenkort geplaatst.

Enquête speeltoestellen Middelwaard

Het invullen van de vragen duurt slechts een paar minuten. Uw reactie is vertrouwelijk en wordt anoniem in het systeem gezet. Deze is niet te herleiden tot uzelf, tenzij u daar zelf toestemming voor geeft.

Vragen?

Neem dan contact op met ons op via onderzoek@vijfheerenlanden.nl of via 088 - 599 7000.

De twee opties waaruit gekozen kan worden voor de speeltoestellen in de Put van Middelwaard