Start inrichting openbare ruimte Brede Parkschool Vianen

In het park De Looch in Vianen zijn de basisscholen De Voorhof en De Wegwijzer gevestigd. Hiervoor in de plaats is een nieuw gebouw neergezet

In het park De Looch in Vianen zijn de basisscholen De Voorhof en De Wegwijzer gevestigd. Hiervoor in de plaats is een nieuw gebouw neergezet, waarin ook kinderopvang een plek krijgt: Brede Parkschool Vianen. De Parkschool is bijna klaar. De komende tijd wordt de openbare ruimte rondom de school ingericht en de oude school gesloopt. 
Er komt er een Kiss & Ride zone voor het brengen en halen van kinderen, de  verharding wordt aangelegd en er komen speelplaatsen en groen. 

Werkzaamheden

Als eerste (fase 1) wordt de openbare ruimte aan de voorzijde van de Parkschool ingericht en wordt parkeerplaats De Looch opnieuw ingericht. Deze werkzaamheden zijn eind maart klaar. Daarna wordt het oude schoolgebouw gesloopt (maart – mei). 
In juni en juli starten we met fase 2, de inrichting van het groen en de speelplaatsen aan de achterzijde van de Parkschool. Dit gebeurt op het terrein van het oude schoolgebouw. 
Tot slot worden in juli en augustus de voorzijde en de achterzijde van de school met elkaar verbonden (fase 3)

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Kijk dan op de projectpagina Parkschool De Looch
 

Uitgelicht