Veilig naar school in Vijfheerenlanden: geef uw mening!

Wij vinden goed onderwijs en veilig bereikbare scholen voor alle kinderen in Vijfheerenlanden belangrijk. Daarom heeft het college aan de gemeenteraad voorgesteld om krediet vrij te maken voor tijdelijke schoollokalen in Hagestein. Ook stellen we de raad voor om de Meester Vosschool in Hagestein te herbouwen. Waar wij uw hulp nu bij nodig hebben, is om mee te denken aan de verkeersveiligheid rondom de locatie van de school.

Wie pakt de uitdaging op?

Net als ouders en omwonenden van de school in Hagestein zien ook wij dat de verkeersveiligheid rondom de schoollocatie een uitdaging is. Omwonenden en de verschillende verkeersgebruikers zijn onze ogen en oren in de gemeente. Daarom hopen we dat jullie met ons mee willen denken! Wij horen graag welke ideeën en creatieve oplossingen jullie in gedachten hebben voor een veilige verkeerssituatie voor voetgangers en fietsers in en naar Hagestein. Zo maken we samen het schoolverkeer nog veiliger voor al onze kinderen!

Stuur uw idee naar info@vijfheerenlanden.nl onder vermelding van "Ik denk mee", u kunt iets afgeven op een van de gemeentehuizen en natuurlijk ook via social media een bericht sturen.