Wanneer staan we klaar voor u rondom de feestdagen?

Graag geven we u een overzicht van de gewijzigde openingstijden rondom de feestdagen.

Extra afspraakmogelijkheden

Omdat er in Leerdam en Vianen in verband met de feestdagen enkele avondopenstellingen vervallen, zijn er extra afspraakmogelijkheden beschikbaar op maandag (middag en avond) in Meerkerk. Wilt u zeker weten dat u terecht kunt dan adviseren wij u om tijdig een afspraak in te plannen.

Gewijzigde openingstijden

Woensdag 18 december

In verband met een personeelsactiviteit zijn we na 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar. Vanaf 14.00 uur zijn de gemeentehuizen gesloten. Er is geen avondopenstelling in Vianen.

Dinsdag 24 december

De recepties van de gemeentehuizen zijn tot 16.00 uur open. Er is geen avondopenstelling in Leerdam.

Woensdag 25 december

Eerste Kerstdag zijn we gesloten.

Donderdag 26 december

Tweede Kerstdag zijn we gesloten.

Vrijdag 27 december

De gemeentehuizen zijn gesloten. Alléén voor de afhandeling van (digitale) aangiften van overlijden is de Burgerlijke Stand (in Meerkerk) bereikbaar tussen 10.00 uur en 11.30 uur.

Dinsdag 31 december

Oudejaarsdag zijn de balies en recepties van de gemeentehuizen tot 13.00 uur open. Telefonisch zijn we bereikbaar tot 12.30 uur. Er is geen avondopenstelling in Leerdam.

Woensdag 1 januari

Nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Maandag 6 januari

In verband met een personeelsactiviteit zijn onze balies en recepties geopend van 11.00 uur. Voor die tijd zijn we ook telefonisch niet bereikbaar.

Online diensten

U kunt deze periode wel via onze website producten aanvragen of digitaal wijzigingen doorvoeren in lopende zaken.

We staan voor u klaar

Op 2 januari 2020 vanaf 09.00 uur staan we voor u klaar om u van dienst te zijn op één van de drie locaties. Mailen of een bericht sturen via Facebook of Twitter kan natuurlijk ook.

Let op! Op maandag 6 januari 2020 zijn de balies vanaf 11.00 uur open vanwege een persooneelsactiviteit.