Wat vindt u van buslijn 44 Vianen - Houten?

De gemeente Vijfheerenlanden en Qbuzz willen graag weten wat u vindt van de buslijn 44 tussen Vianen Busstation Lekbrug en Station Houten. Deze buslijn betreft een driejarige pilot die is bedoeld om de potentie van deze OV-verbinding te onderzoeken. In deze enquête kunt u uw mening geven over de huidige route van de buslijn. Daarnaast laten we u een nieuwe route zien. Wij willen graag weten wat u van deze nieuwe route vindt. Uw antwoorden zijn anoniem en worden gebruikt in de keuze voor eventuele aanpassingen aan buslijn 44.

Let op: reist u nu weinig of niet met bus 44, maar wel tussen Vianen en Houten? Dan zijn wij extra geïnteresseerd in uw mening.

Dank u wel!