Week van de starter

Het doel van deze week is om starters op de woningmarkt één centrale plek aan te bieden waar zij alle benodigde informatie over het huren of kopen van hun eerste huis kunnen vinden.

28 september barst de Week van de Starter los. Door het aanhoudende woningnood probleem, is het voor starters lastig aan een woning te komen. Het doel van deze week is om starters op de woningmarkt één centrale plek aan te bieden waar zij alle benodigde informatie over het huren of kopen van hun eerste huis kunnen vinden.

Toch is misschien wel meer mogelijk dan u denkt! Veel starters weten onvoldoende hoe je je moet oriënteren bij het kopen van een eerste huis en het huren van een woning. De Week van de Starter helpt ze daarbij.
Als starter is het niet makkelijk op de woningmarkt. Het woningaanbod is beperkt en de concurrentie is groot. Ook komt u voor veel belangrijke keuzes te staan. Bijvoorbeeld: hoeveel geld kan en wil ik besteden aan een huis? Waar wil ik wonen? En wil ik kopen of huren?

Doel

Het doel van deze week is om starters op de woningmarkt één centrale plek aan te bieden waar zij alle benodigde informatie over het huren of kopen van hun eerste huis kunnen vinden. In de ‘Week van de Starter’ wordt startersinformatie op een centrale plek onder de aandacht gebracht. Dit door onder andere het organiseren van verschillende events voor starters op de woningmarkt.

Meer informatie

Bent u starter en nieuw op de woningmarkt? Kijk voor meer informatie op de website Starten op de woningmarkt.