Bewonersbrief oktober 2022

Update over de werkzaamheden bij het Laantje van Van Iperen

Geachte bewoners(s),

In opdracht van de gemeente Vijfheerenlanden zal aannemersbedrijf Gebr. van Breda B.V. werkzaamheden gaan verrichten aan het Laantje van Van Iperen.

Wat verandert er aan het Laantje van Van Iperen?

Gemeente Vijfheerenlanden heeft besloten het Laantje van Van Iperen aan te pakken. Wat zal er gerealiseerd worden? Op diverse kruisingen zullen drempels gerealiseerd worden, zowel fysiek als visueel. Ook zullen er klimaat adaptieve parkeerplaatsen aangebracht worden ter hoogte van huisnummer 125 tot de ingang van huisnummer 67 t/m 83.

Planning

Op maandag 3 oktober 2022 zijn we voornemens te starten met werkzaamheden aan de kruising Laantje van Van Iperen – Voorhof. De totale werkzaamheden zullen ongeveer zes weken in beslag nemen. Voor de gehele planning verwijzen wij u naar de website van Gebr. van Brede bv.

Bereikbaarheid

De rijbaan zal worden afgesloten voor verkeer. Hiervoor zal een omleiding opgezet worden. Deze kunt u terugvinden op de website van Gebr. van Brede bv
Belangrijk is dat hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie) tijdens, maar ook buiten de werktijden de woningen goed kunnen bereiken. Wij willen u vriendelijke verzoeken geen voertuigen voor de afzetting te plaatsen.

Parkeren

Het kan zijn dat u tijdens de werkzaamheden tijdelijk niet bij uw woning kunt parkeren. Hiervan zult u drie dagen van tevoren op de hoogte worden gebracht met een bewonersbrief. Wij willen u vragen tijdelijk u voertuig elders in de wijk te parkeren.

Overlast

Wij zullen er alles aan doen om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd kunnen wij niet uitsluiten dat u toch enige hinder van de werkzaamheden zult ondervinden. Wij vragen uw begrip daarvoor.

Vragen

Heeft u vragen over de uitvoering? U kunt deze stellen aan onze uitvoerder Hennie Dappers. U kunt hem van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 – 17:00 uur bereiken via 06 - 8269 9360.

Met vriendelijke groet,

Gebr. van Breda