Werkzaamheden Vianen

De komende tijd wordt er gewerkt bij de Put Middelwaard en het Sluiseiland.

Werkzaamheden Put Middelwaard 

Vanaf woensdag 9 juni 2021 vinden er werkzaamheden plaats bij Put Middelwaard. Er worden nieuwe speeltoestellen geplaatst. Het strand is wel toegankelijk alleen een gedeelte is voor de veiligheid afgesloten. 

De werkzaamheden vinden plaats in week 23 en 24. We starten op woensdag 9 juni 2021 en gaan uit van 5 werkdagen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team beheer en onderhoud openbare ruimte via telefoonnummer 088 - 599 700.

Afsluiting Julianabrug Vianen 26 en 27 juni 2021

Op het Sluiseiland van Vianen vorderen de werkzaamheden van de woningbouw op het zuidelijke deel van het Sluiseiland gestaag. Vanaf september 2021 worden naar verwachting de eerste woningen op dit deel van het eiland opgeleverd.

De komende periode wordt er tussen juni en oktober 2021 op het midden en noordelijke deel van Sluiseiland gewerkt om op dit deel van het eiland een nieuwe riolering voor de toekomstige woningbouw aan te leggen.

Hiervoor is het nodig om in het weekend van 26 juni 2021 de Aimé Bonnastraat tussen de rotonde met de Kanaalweg (met de glaskunst) en de Julianabrug af te sluiten tussen zaterdag 07.00 uur en zondag 20.00 uur. Dit kan tot vertraging leiden, houd hier rekening mee. Ook het openbaar vervoer wordt omgeleid. Haltes zijn dan tijdelijk anders, zie de reisinformatie.

De omleidingsroute loopt via de Westelijke Parallelweg en het bedrijventerrein en is met borden aangegeven.