Wijk- en dorpsgericht werken

Wijk- en dorpsgericht werken betekent dat we werken vanuit de behoefte en identiteit van een wijk, dorp of stad. Iedereen geeft zelf aan waar de behoefte ligt, niet de overheid. Geen dorp, wijk of stad is hetzelfde en dat waarderen we. Dit betekent dat we constant op zoek gaan naar een oplossing op maat. Wat goed werkt in bijvoorbeeld Leerdam Oost werkt zeer waarschijnlijk niet in Lexmond. En dan gaat het niet alleen over het uiterlijk van een wijk, maar ook over een passende manier van communiceren en werken.

Wijkambassadeurs

De wijkambassadeurs zijn de brug tussen de inwoners en de gemeentelijke organisatie. We helpen inwoners graag op weg zonder dat zij zich door de gemeentelijke organisatie heen hoeven te worstelen. Het team van wijkambassadeurs kent verschillende aandachtsgebieden:

• Laura de Graaff - Programmamanager Wijk- en Dorpsgericht werken
  • Mark Mom - Lexmond, Hei- en Boeicop, Vianen Centrum, Hoef en Haag, Hagestein, Kedichem en Oosterwijk
  • Nick van den Tol - Vianen Monnikenhof, Vianen De Hagen, Everdingen en Zijderveld
  • Marjon van Driel - Leerdam West, Leerdam Oost, Leerdam Centrum en Schoonrewoerd
  • Jan Ottevanger - Ameide, Tienhoven a/d Lek, Meerkerk, Nieuwland, Leerbroek, Leerdam Noord

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met een van de wijkambassadeurs? Mail dan naar wijkambassadeurs@vijfheerenlanden.nl.