Workshop energie besparen: kost niets en levert geld op

Op 6 oktober 2020 verzorgt Het Nieuwe Wonen de gratis digitale workshop “Omlaag die Energierekening”.

Op 6 oktober 2020 verzorgt Het Nieuwe Wonen de digitale workshop “Omlaag die Energierekening”. In deze gratis workshop leert u hoe u met relatief eenvoudige maatregelen en nieuwe gewoontes minimaal 10% op uw energierekening kunt besparen. Gemiddeld levert dit per jaar 180 euro op. De workshop start om 19.30 uur.

Voor eigenaren én huurders?

In de workshop komen vooral de kleine maatregelen en nieuwe gewoontes aan bod. Dingen die u altijd kunt toepassen. Of u nu eigenaar bent van een huis of huurder. Bent u vooral geïnteresseerd in grotere ingrepen zoals isolatiemaatregelen en zonnepanelen of wilt u afscheid nemen van aardgas? Kijk dan naar de informatieavonden die het Regionaal Energieloket hierover organiseert.

Wat komt er aan bod?

Na het volgen van deze workshop weet u hoe uw energierekening is opgebouwd. U heeft dan ook meer inzicht in de energieverbruikers in uw huis en al een paar besparingskansen ontdekt. En u weet hoe u uw plannen succesvol omzet in resultaten. U kunt uzelf aanmelden voor deze workshop door een e-mail te sturen naar info@hetnieuwewonen.nl.

Meer lezen over duurzame activiteiten binnen Vijfheerenlanden? Kijk op natuurlijkvijfheerenlanden.nl