Ondernemersloket

Het Ondernemersloket Vijfheerenlanden is het centrale aanspreekpunt voor ondernemen in onze gemeente. Onze accountmanager helpt u met al uw vragen over ondernemen.

Het Ondernemersloket Vijfheerenlanden is het centrale aanspreekpunt voor ondernemen in onze gemeente. Onze accountmanager helpt u met al uw vragen over ondernemen. Wilt u uw bedrijf vestigen in onze gemeente? Welke vergunningen heeft u nodig? Is er nog grond te koop op bedrijventerreinen? Wilt u advies bij het starten of uitbreiden van uw onderneming?

Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze accountmanagers via het Ondernemersloket: Izaäk Streefkerk, Martin Streefkerk en Kamiel Gulikers. U kunt hen bereiken via 088 - 599 7000 of ondernemen@vijfheerenlanden.nl.

Corona Adviespunt Zelfstandigen

Bent u ondernemer en kunt u financieel advies gebruiken in verband met de coronacrisis? Bij het Adviespunt Zelfstandigen van Avres kunt u onder andere terecht voor vragen over tijdelijke inkomensondersteuning; waaronder Tozo, het aanpakken van uw eventuele schulden en informatie over het vinden van ander werk en/of omscholing.

U kunt ook bellen met 0183 - 650 200 (keuzemenu, toets 1); een team van medewerkers zit klaar om uw vragen te beantwoorden. Uw kunt uw vraag ook mailen naar zelfstandigen@avres.nl.