Gesubsidieerde en onafhankelijke plattelandscoach

De landbouwsector is altijd in beweging en staat ook nu voor verschillende uitdagingen. De provincie Utrecht vindt het daarom essentieel om agrarische ondernemers en erfeigenaren juist nu op onafhankelijke wijze bij te staan en te faciliteren.

Iedere agrarische ondernemer en erfeigenaar in de provincie Utrecht krijgt daarom de gelegenheid om zich gesubsidieerd te laten coachen en begeleiden door een onafhankelijke plattelandscoach. Deze plattelandscoach begeleid je om tot keuzes te komen die jou, je familie en je bedrijf verder helpen.

Bekijk de mogelijkhedenop de website LaMi Plattelandscoaches en meld je aan

Gebundelde krachten

De Provincie Utrecht heeft een budget beschikbaar gesteld om in totaal 600 Utrechtse agrarische ondernemers en erfeigenaren te laten coachen en begeleiden door een plattelandscoach. Hiervoor hebben LTO, agrarische collectieven, HAJK, natuur en milieufederatie, waterschappen, Rabobank, alle gemeenten en de provincie Utrecht de krachten gebundeld.

Vraagstukken

De coaching en begeleiding kan gaan over bedrijfsmatige en persoonlijke vraagstukken die op jou, je gezin én je bedrijf betrekking hebben. Welke behoefte je ook hebt, je wordt als Utrechtse agrarische ondernemer en/of erfeigenaar van harte uitgenodigd om gebruik te maken van de plattelandscoaches.

Onafhankelijke plattelandscoaches

De plattelandscoaches zijn onafhankelijk, kennen de boerenpraktijk, en hebben hart voor de toekomst van het Utrechtse platteland. Ze nemen graag de tijd om met jou, samen met eventuele gezinsleden, thuis aan de keukentafel in gesprek te gaan over datgene wat jou bezighoudt.

Deelname

Na je inschrijving ontvang je een tegoedbon ter waarde van 25 uur aan coaching en begeleiding die 100% gesubsidieerd wordt. Je kunt je online aanmelden. Heb je nog vragen of wil je je telefonisch aanmelden? Bel dan met 088 – 888 6633. Na je aanmelding word je gebeld om de behoefte en verwachtingen te bespreken en word je in contact gebracht met één van de plattelandscoaches voor een eerste kennismaking.