Kom Binnen Bij Bedrijven 2020

Heeft u een bedrijf en heeft u mensen nodig? Wilt u de lege plekken in uw organisatie opvullen? Kunt u wel een stagiair gebruiken? Doe dan mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven 2020.

23 maart tot en met 28 maart 2020

Kom Binnen Bij Bedrijven is een actieweek in een groot aantal gemeenten bij u in de regio, waarin bedrijven hun deuren openzetten en gemotiveerde potentiële medewerkers op bedrijfsbezoek gaan. Doe ook mee en reserveer maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart 2020 in uw agenda.

Aanmelden

Kom Binnen Bij Bedrijven is dé kans om in contact te komen met gemotiveerde medewerkers. Meedoen is heel makkelijk voor werkgevers en stagebedrijven. Meld u aan op www.kombinnenbijbedrijven.nl en verder gaat het bijna vanzelf. Uw bedrijfslogo komt op de website terecht. Dat betekent gratis publiciteit voor u én de doelgroep kan u vinden.

Vanzelfsprekend krijgt u support en tips om ervoor te zorgen dat geïnteresseerden zich bij u gaan aanmelden. Zodat u ze tussen maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart 2020 met open armen kunt ontvangen.

Succesvol initiatief

Kom Binnen Bij Bedrijven wordt nu al voor de zesde keer georganiseerd in gemeentes in het Groene Hart. In 2019 ontvingen honderden bedrijven in de regio meer dan 1000 geïnteresseerde binnenkijkers. Tientallen binnenkijkers vonden een nieuwe baan of stage. Een succesvol initiatief dus.

Meer informatie is te lezen op de website: www.kombinnenbijbedrijven.nl