Presenteert u zich in onze welkomstbox?

De gemeente Vijfheerenlanden wil graag een welkomstbox samenstellen voor nieuwe inwoners en voor nieuwe ondernemers. Deze box is bestemd voor mensen die nieuw in onze gemeente komen wonen of een bedrijf hier beginnen. Als ondernemer kunt u een bijdrage leveren aan deze welkomstbox.

De gemeente Vijfheerenlanden wil graag een welkomstbox samenstellen voor nieuwe inwoners en voor nieuwe ondernemers. Deze box is bestemd voor mensen die nieuw in onze gemeente komen wonen of een bedrijf hier beginnen. Zij moeten wellicht de omgeving nog leren kennen en zijn vaak nog op zoek naar een plattegrond, naar verenigingen of naar nieuwe adressen en contacten. Het idee van een welkomstpakket is om mensen op een leuke manier te informeren over Vijfheerenlanden.

Kennismakingsaanbiedingen

Naast de nuttige informatie zouden we graag ‘kennismakingsaanbiedingen’ in de box doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een product uit uw assortiment (geen producten met een houdbaarheidsdatum) of een voucher waarmee de nieuwe inwoner korting krijgt op een van uw producten of diensten. Op die manier kunnen de nieuwe inwoners makkelijk kennis maken met het uitgebreide aanbod in Vijfheerenlanden. Ook is dit natuurlijk een ideaal moment om nieuwe klanten of bezoekers te trekken.

Wilt u een bijdrage leveren?

Wellicht komt de welkomstbox u al bekend voor. Dat kan, want de voormalige gemeente Vianen had tot vorig jaar een soortgelijke welkomstbox. We zouden dit pakket graag weer een nieuw leven inblazen, maar nu voor de gehele gemeente Vijfheerenlanden. Wanneer de eerste welkomstbox gegeven wordt, is nog niet bekend. Als u een bijdrage wilt leveren aan de welkomstbox van Vijfheerenlanden, dan horen wij dat graag. U kunt dit voor 1 december aan ons doorgeven via info@vijfheerenlanden.nl.