Sport en ondernemen: het sportakkoord

Dinsdag 24 september zijn wij gestart met het lokaal Sportakkoord Vijfheerenlanden. Tijdens een druk bezochte startbijeenkomst werden de eerste samenwerkingen al gesmeed en borrelde het van de goede ideeën. U kunt als ondernemer ontzettend waardevol zijn voor de sportsector, maar weet u ook al wat de sportsector u kan bieden?

Nederland is een echt sportland met goede voorzieningen, sterke organisaties en mooie prestaties maar om dit te behouden moeten wij nog meer de handen ineenslaan en de aanwezige krachten bundelen.

Lokaal Sportakkoord Vijfheerenlanden

Binnen het onderwijs wordt gewerkt aan de basis, sportaanbieders zorgen voor beweeg- en contactmomenten, zorgaanbieders gebruiken sport als revalidatie en preventiemiddel en het bedrijfsleven ondersteunt en faciliteert.

Om deze disciplines nog meer samen te brengen zijn wij dinsdag 24 september gestart met het lokale Sportakkoord Vijfheerenlanden. Tijdens een druk bezochte startbijeenkomst werden de eerste samenwerkingen al gesmeed en borrelde het van de goede ideeën.

Samenwerken met sportsector

Als ondernemer kunt u ontzettend waardevol zijn voor de sportsector, maar weet u ook al wat de sportsector u kan bieden?

Wat dacht u van een waardevol netwerk bij het vinden van nieuw personeel, specifieke kennis over gezondheidsprogramma’s voor uw medewerkers, mooie accommodaties voor het organiseren van bijeenkomsten of waardering voor uw maatschappelijke betrokkenheid. Zomaar enkele voorbeelden die een plek kunnen krijgen in het sportakkoord Vijfheerenlanden.

Om deze verbindingen daadwerkelijk tot stand te brengen hebben wij u nodig. Bent u enthousiast of nieuwsgierig naar samenwerking met de sportsector, neem dan contact op met onze sportformateur Bas van der Heijden. Hij is bereikbaar via bas.van.der.heijden@bmc.nl en/of 06-13588097.