Melding doen

Is er iets stuk op straat? Of wilt u iets anders melden of vragen over de omgeving waar u woont of werkt? Laat het ons dan weten. U kunt altijd een melding, klacht of gewoon een vraag aan ons doorgeven. Dit kan gaan over verschillende onderwerpen zoals:

  • afval naast de vuilnisbakken
  • hondenpoep
  • graffiti
  • losse stoeptegels
  • kapotte straatverlichting
  • een kapot speeltoestel
  • lawaai

Of denkt u dat iemand zichzelf verwaarloost? Geef ook dit door.

Heeft u last van overlast van buren, hangjongeren of verslaafden? Bel dan de politie.

Aanvraag

De 'openbare ruimte' is een verzamelnaam voor de plekken die wij allemaal gebruiken. Het is belangrijk dat deze plekken veilig en netjes zijn. Heeft u opmerkingen of klachten over de openbare ruimte? Bijvoorbeeld over bestrating, openbaar groen, afval of speelplaatsen? Geef dan online een melding door.

Melding Openbare Ruimte

Termijn

We reageren zo snel mogelijk op uw melding.

Tips

Straatverlichting kapot? Meld het bij Bureau OVL

Staat er bij u in de straat een lantaarnpaal die het niet doet? Geef de storing dan door aan Bureau Openbare Verlichting Lek-Merwede. Dit bureau houdt in onze regio toezicht op het herstel van kapotte straatverlichting.

Storingsdienst buiten kantoortijden

Constateert u buiten kantoortijden, in het weekend of op feestdagen acute problemen in de openbare ruimte (bijv. verstoppingen, oliesporen, e.d.)?  En zijn deze bedreigend voor de openbare veiligheid? Neem dan contact op met de storingsdienst van de gemeente 088 599 7000.

Iemand spreken? 

Wilt u liever iemand spreken van de gemeentewerf? Maak dan telefonisch een afspraak via 088 599 7000. Wij werken net als op het stadskantoor ook op de gemeentewerf uitsluitend op afspraak.

Uitgelicht

Gerelateerde producten