Gaasperwaard

Icoon GaasperwaardBedrijventerrein Gaasperwaard in Vianen ligt bij knooppunt Everdingen direct aan de A27 en de A2 en vlakbij de A12. De ligging is zeer centraal en de bereikbaarheid is uitstekend. Het ruim opgezette terrein heeft percelen bouwgrond van verschillende omvang, een hoogwaardige bebouwing en ligt midden tussen het groen.

Percelen

Icoon kavelsDe indeling van bedrijventerrein Gaasperwaard is gevarieerd en flexibel. De omvang van de percelen ligt tussen de 2.000 vierkante meter en 10.000 vierkante meter met de mogelijkheid u een perceel te bieden dat past bij uw wensen en ambities. Uniek is de mogelijkheid om wonen en werken te combineren op percelen met landelijk uitzicht.

Voorzieningen

Icoon voorzieningenGaasperwaard biedt hoogwaardige voorzieningen. Het centrale parkmanagement biedt beheer van de openbare ruimte, beveiliging en beweg­wijzering.De directe oprit naar de A27 zorgt ervoor dat u direct op de snelweg zit. Per bus is er een goede OV-verbinding richting Utrecht, Nieuwegein, Culemborg, Tiel, Leerdam en Gorinchem.

Uitvalsbasis

Gaasperwaard is een uitstekende uitvalsbasis voor hoogwaardige logistieke dienstverleners in bijvoorbeeld automotive, service parts en pharma. Ook internationaal opererende high tech bedrijven, handelsondernemingen en productiebedrijven voelen zich er prima thuis. Voor ambachtelijke en kleinschalige bedrijven is er de unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren.

Gebiedskaart Gaasperwaard

Gebiedskaart Gaasperwaard

Percelen legenda

Te koop
Zone/ perceel Oppervlak
H 6.762 m2
I 3.181 m2 (verkocht)
J 6.939 m2 (onder optie)