Leerdam: Glaspark

We willen in Leerdam samen met de buitensportverenigingen HC Leerdam, KV Ter Leede / de Jager, Leerdam Sport en VV LRC Leerdam een nieuwe sportaccommodatie opzetten.

Het project Glaspark Leerdam omvat de realisering van een modern, multifunctioneel sportcomplex voor v.v. LRC Leerdam en HC Leerdam

De gemeente heeft samen met de sportclubs een plan gemaakt voor de aanleg van een nieuw sportcomplex op het huidige terrein van LRC. Het gaat om twee kunstgrasvelden, twee natuurgrasvelden, een jeugdveld voor het voetbal en twee kunstgrasvelden voor hockey. Midden op het complex komt een nieuw club- en kleedgebouw. De kleedkamers zijn op de begane grond. Daarboven komt een gezamenlijke kantine met uitzicht over het hele complex.

Hoe ver zijn we?

We zijn klaar met de twee kunstgrasvelden voor het voetbal en het eerste kunstgrasveld voor de hockey. Dit is een met zand ingestrooid hockeyveld. Mei 2019 beginnen we met de 2e fase. Namelijk de bouw van het kleed- en clubgebouw en de renovatie van de natuurgrasvelden van LRC. Het zogenaamde waterhockeyveld wordt het laatst aangelegd. Deze plek gebruiken we tijdelijk als parkeerplaats.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer K. (Kick) Gereke, beleidsadviseur WRR via k.gereke@vijfheerenlanden.nl of 088 599 7243

Update: februari 2019

Lees hier de nieuwsbrief van februari 2019