Camperplaatsen P1 (Vianen) alleen overdag

Vianen kent momenteel maar liefst drie camperplaatsen: één in de uiterwaarden aan de Buitenstad, één op evenemententerrein P1 en één op P2. Door de ontwikkeling van Sluiseiland is P2 nu niet in gebruik als parkeerplaats. Het wordt daardoor drukker op P1. Campers zijn daarom overdag welkom op P1, maar mogen er niet meer overnachten. Dit gaat in vanaf 1 augustus 2020.

Vianen kent momenteel maar liefst drie camperplaatsen: één in de uiterwaarden aan de Buitenstad, één op evenemententerrein P1 en één op P2.

Door de ontwikkeling van Sluiseiland is P2 nu niet in gebruik als parkeerplaats. Het wordt daardoor drukker op P1. Campers zijn daarom overdag welkom op P1, maar mogen er niet meer overnachten. Dit gaat in vanaf 1 augustus 2020.

Alternatieven

We hebben de alternatieve locatie(s) bekend gemaakt via de kanalen die camperaars veel gebruiken. Ook staan ze op onze pagina Campers.

De overgebleven camperlocaties houden we goed in de gaten, want het is natuurlijk niet de bedoeling om overlast te verplaatsen. We zorgen daarnaast voor duidelijke borden, afbakening van de camperplaatsen en voor voldoende afvalbakken. We hopen zo een volwaardig alternatief voor campers te kunnen bieden.